ביצה, בחינת טריותה של ביצה פתוחה (ללא קליפה) בצלחת
- 05/08/2010
- זמן קריאה מוערך: 27 שנ'
שוברים את הביצה ושופכיםאת תוכנה על צלחת שטוחה:
ביצה טרייה – נשארת צפופה על שטח קטן של הצלחת. החלמון בה גבוה, החלבון גבוה,ותא האוויר בקליפה קטן.
ביצה פחות טרייה – מתפשטת יותר על הצלחת. החלבון בה פחות סמיך ונמוך יותר,החלמון נמוך יותר, ותא האוויר בקליפה גדול יותר.
ביצה ישנה מאוד – מתפשטת על-פני שטח נרחב. החלבון מימי ונמוך מאוד, החלמון נמוךעם קמטים במעטפת, ותא האוויר בקליפה גדול מאוד. ביצה כזו אינה ראויה למאכל.
באדיבות המועצה לענף הלול
באדיבות: מתוך כתבה, ב"כאן נעים", העיתון הראשון של אמצע המדינה
-
ריבה, היחס הראוי בהכנת הריבה הוא 1:1 פרי וסוכר על מנת לשמור על טריותה
היחס הראוי בהכנת הריבה הוא 1:1 פרי וסוכר. מדובר למעשה על שיטה ישנה לשימור....
-
גבינה צהובה, כדאי למרוח את הפומפייה בשמן לפני הגירוד
לפני שמגרדים גבינה צהובה, כדאי לשמן את הפומפייה - כך הגירוד יהיה...
-
מלפפון, כדאי להוסיף חומץ למי כבישת המלפפונים מגידולי חממה
למלפפוני חממה יש נטייה לקבל מרקם רך בהחמצה. החומץ שומר את המלפפונים...
-
תקנון האתר
השימוש באתר TIPS4U (להלן:"האתר") ובתכנים המוצגים בו ובבלוגים היושבים תחת...
-
יין, מומלץ לרכוש בחנויות היין המתמחות
בחנויות המתמחות, ניתן להיות בטוחים שהיין נשמר כהלכה. שמירה של יין בתנאים...
-
יין, כדאי לבחור כוסות של חברה מוכרת ואיכותית
אלו סוגי כוסות מומלצים לבר הביתי? כוסות וויסקי – לשתייה של וויסקי...
הוסף תגובה