שום, מומלץ להוסיף ממש ברגע האחרון לתבשיל
- 05/08/2010
- זמן קריאה מוערך: 23 שנ'
כדי להנות מיתרונותיו הבריאותיים של השום הטרי, מומלץ להוסיף אותו ממש ברגע האחרון לתבשיל.
השום מהווה מקור מצוין ל"אליסין", רכיב תזונה צמחי שהוכח כמדכא את גידולם של תאים סרטניים מסוימים. בנוסף, מסייע השום בשמירה על בריאות הלב, בכך שהוא תורם לדילול הדם ולהפחתת לחץ הדם. אולם בישול ממושך עלול להרוס חלק מהרכיבים המועילים של השום.
הוסיפו שום קצוץ טרי לתבשיל בסמוך לסיום הכנתו, ובכך תשמור על ערכו התזונתי.
באדיבות טובי פולק, מכון וינגייט – חיים של איכות
-
סיר, התחתית הכבדה מעבירה את החום בצורה אחידה ושווה על פני הסיר או המחבת
התחתית הכבדה של הסיר מעבירה את החום בצורה אחידה ושווה על פני הסיר או...
-
סיר נירוסטה, עדיף לבשל בסירי נירוסטה ולא בסירי אלומיניום
עדיף לבשל בסירי נירוסטה ולא בסירי אלומיניום. נירוסטה היא מתכת קשיחה...
-
אורז, השרייה של האורז המלא במים לילה קודם מוציאה ממנו את טעמי הלוואי
כל מי שניסה לאכול אורז מלא והזדעזע מהטעם התפל, מוזמן לנסות שיטה טעימה...
-
תקנון האתר
השימוש באתר TIPS4U (להלן:"האתר") ובתכנים המוצגים בו ובבלוגים היושבים תחת...
-
יין, מומלץ לרכוש בחנויות היין המתמחות
בחנויות המתמחות, ניתן להיות בטוחים שהיין נשמר כהלכה. שמירה של יין בתנאים...
-
יין, כדאי לבחור כוסות של חברה מוכרת ואיכותית
אלו סוגי כוסות מומלצים לבר הביתי? כוסות וויסקי – לשתייה של וויסקי...
הוסף תגובה