טמפרטורה, טיגון חומרי הגלם חייב להיעשות בטמפרטורה נכונה ומדויקת
- 05/08/2010
- זמן קריאה מוערך: 17 שנ'
טיגון חומרי הגלם חייב להיעשות בטמפרטורה נכונה ומדויקת. כאשר מטגנים צ'יפס למשל, אסור להגיע לחום גבוה מדי כדי שהצ'יפס לא יישרף. טיגון בצל, לעומת זאת מצריך חום גבוה יותר. משום כך, יש להכין את החומרים מראש ולטגנם בטמפרטורה הנכונה המתאימה להם.
פולקלור עממי, מחבר לא ידוע
באדיבות ד"ר חיים סדובסקי, רופא נטורפת ומחבר ספרים רבים, מרכז המרצים לישראל
-
שמן, עדיף לטגן עם שמן סויה ולא עם שמן זית
טמפרטורת השריפה של זמן הזית נמוכה מזו של שמן הסויה. לעתים יישרף שמן...
-
שמן זית מצוין לטיגון, במיוחד אם מוסיפים לו חתיכת גזר קטנה
בניגוד לסברה הרווחת, שמן זית דווקא מצוין לטיגון, במיוחד אם מוסיפים...
-
שמן, חום לא נכון עלול לגרום לשמנוניות יתר של המאכלים המטוגנים
חום לא נכון של השמן עלול לגרום לשמנוניות יתר של המאכלים המטוגנים. קיים...
-
תקנון האתר
השימוש באתר TIPS4U (להלן:"האתר") ובתכנים המוצגים בו ובבלוגים היושבים תחת...
-
יין, מומלץ לרכוש בחנויות היין המתמחות
בחנויות המתמחות, ניתן להיות בטוחים שהיין נשמר כהלכה. שמירה של יין בתנאים...
-
יין, כדאי לבחור כוסות של חברה מוכרת ואיכותית
אלו סוגי כוסות מומלצים לבר הביתי? כוסות וויסקי – לשתייה של וויסקי...
הוסף תגובה