הכנות למסיבה -כיבוד למסיבה

לקראת המסיבה שעליה דיברנו בטיפ הקודם, כדאי לערוך רשימה ולזכור שצריך גם אוכל וגם שתייה. מתלבטים לגבי הכמויות הנדרשות? כנסו לאתר :

www.saba-sabta.co.il

למדור "צור קשר" ונשמח לספק לכם את התשובות המתאימות.

או ישירות:

http://www.saba-sabta.co.il/contact

אם יש מאכל מאד חשוב ומרכזי, כדאי לתת לשני אורחים שונים להביא מאכל זהה או דומה, כדי שאם חלילה אחד מהם מפנצ`ר ולא מגיע, שיהיה לפחות גיבוי.
כשהאורחים באים ומביאים את חלקם בכיבוד,תמנה מראש אחראי על קבלת הכיבוד. האחראי על האספקה צריך לדאוג שהדברים הדורשים קירור ייכנסו למקרר, המאכלים המוגשים חמים יוכנסו לתנור והכי חשוב: לא לשכוח את התנור דלוק יתר על המידה כדי שהצלי לא יישרף.(זה לא כל-כך טעים ללעוס צלי שרוף!) חשוב גם לא לשכוח לשלוף בזמן את העוגה מהמקרר.
אם יש הרבה משתתפים, לכו על מזנון. אתם לא פריקים של איכות הסביבה? השתמשו בכלים חד פעמיים. אתם מהמשקיענים? קשטו את המזנון, קפלו מפיות בצורת אוריגאמי, הוסיפו ענפים ופרחים – אבל אנא, לא מהגינה הציבורית! תיהנו מההכנות – זה כיף גדול!

הוסף תגובה