תצרוכת יומית קבועה של פולי סויה עשויה למנוע התפתחות יתר לחץ דם

תצרוכת יומית קבועה של פולי סויה עשויה למנוע התפתחות יתר לחץ דם באנשים המועדים לכך. תוספת של 40 גרם סויה לתזונה היומית, עשויה למנוע התפתחות יתר לחץ דם אצל אנשים הסובלים מן התופעה באופן מתון או אצל כאלה המועדים לסבול ממנה. כך עולה ממחקר חדש שפורסם באחרונה. משתתפי המחקר, שצרכו 40 גרם סויה מידי יום, הפחיתו באופן משמעותי את ערכי לחץ הדם שלהם. לחץ הדם הממוצע של הנבדקים בתחילת המחקר היה 135/85 ואילו בתום 12 שבועות הוא ירד ל-127/80. בנוסף, פולי הסויה עשירים בחלבון ודלים בשומן, מה שהופך אותם למזון מועדף אם ברצונך להפחית במשקל או ליהנות מיתרונות בריאותיים נוספים אותם הם מספקים.


לכן, הקפידו לכלול מזונות עשויים מסויה בתזונה היומית.


באדיבות טובי פולק, מכון וינגייט – חיים של איכות

הוסף תגובה