תפוחי אדמה, רצוי לבשל עם הקליפה לשמירה על ערכם התזונתי
- 05/08/2010
- זמן קריאה מוערך: 14 שנ'
כמו בבישול שאר הירקות, חשוב שגם תפוחי האדמה לא יפסידו מערכם התזונתי בזמן הבישול, לכן רצוי לבשלם בקליפתם לאחר שנשטפו היטב.
אם אין מבשלים את תפוחי האדמה בקליפתם רצוי לבשלם במעט מים עם סיר מכוסה.
במי בבישול אפשר להשתמש למרקים או לרטבים.
באדיבות דוד משה, תפוחי אדמה מובחרים
קטגוריות
עוד בנושא
-
סיר, התחתית הכבדה מעבירה את החום בצורה אחידה ושווה על פני הסיר או המחבת
התחתית הכבדה של הסיר מעבירה את החום בצורה אחידה ושווה על פני הסיר או...
-
סיר נירוסטה, עדיף לבשל בסירי נירוסטה ולא בסירי אלומיניום
עדיף לבשל בסירי נירוסטה ולא בסירי אלומיניום. נירוסטה היא מתכת קשיחה...
-
אורז, השרייה של האורז המלא במים לילה קודם מוציאה ממנו את טעמי הלוואי
כל מי שניסה לאכול אורז מלא והזדעזע מהטעם התפל, מוזמן לנסות שיטה טעימה...
עוד מאותו הכותב
-
תקנון האתר
השימוש באתר TIPS4U (להלן:"האתר") ובתכנים המוצגים בו ובבלוגים היושבים תחת...
-
יין, מומלץ לרכוש בחנויות היין המתמחות
בחנויות המתמחות, ניתן להיות בטוחים שהיין נשמר כהלכה. שמירה של יין בתנאים...
-
יין, כדאי לבחור כוסות של חברה מוכרת ואיכותית
אלו סוגי כוסות מומלצים לבר הביתי? כוסות וויסקי – לשתייה של וויסקי...
הוסף תגובה