תפוחי אדמה, לפני הטיגון יש להשרות במי קרח
- 05/08/2010
- זמן קריאה מוערך: 10 שנ'
לפני טיגון יש להשרות את תפוחי האדמה במי קרח.
ממש לפני הטיגון, להוציא ממי הקרח ולייבש במגבת או בנייר סופג לפני שמכניסים לשמן החם.
הפרש הטמפרטורות ייצור מעטפת פריכה.
באדיבות דוד משה, תפוחי אדמה מובחרים
קטגוריות
עוד בנושא
-
שמן, עדיף לטגן עם שמן סויה ולא עם שמן זית
טמפרטורת השריפה של זמן הזית נמוכה מזו של שמן הסויה. לעתים יישרף שמן...
-
שמן זית מצוין לטיגון, במיוחד אם מוסיפים לו חתיכת גזר קטנה
בניגוד לסברה הרווחת, שמן זית דווקא מצוין לטיגון, במיוחד אם מוסיפים...
-
שמן, חום לא נכון עלול לגרום לשמנוניות יתר של המאכלים המטוגנים
חום לא נכון של השמן עלול לגרום לשמנוניות יתר של המאכלים המטוגנים. קיים...
עוד מאותו הכותב
-
תקנון האתר
השימוש באתר TIPS4U (להלן:"האתר") ובתכנים המוצגים בו ובבלוגים היושבים תחת...
-
יין, מומלץ לרכוש בחנויות היין המתמחות
בחנויות המתמחות, ניתן להיות בטוחים שהיין נשמר כהלכה. שמירה של יין בתנאים...
-
יין, כדאי לבחור כוסות של חברה מוכרת ואיכותית
אלו סוגי כוסות מומלצים לבר הביתי? כוסות וויסקי – לשתייה של וויסקי...
הוסף תגובה