תפוזים – סחיטה יעילה
- 05/08/2010
- זמן קריאה מוערך: 24 שנ'
לסחיטה יעילה של תפוזים, יש כמה כללים חשובים:
1. תפוזים שחוממו קצת ו/או תפוזים בעלי קליפה דקה הם התפוזים שנותנים הכי הרבה מיץ.
2. אם שני הכללים לא יכולים להתקיים ברגע הסחיטה, יש לגלגלבלחיצה את התפוזים על פני משטח קשיח ולזכות בעוד כמה טיפות מיץ יקרות.
3. חבל לזרוק תפוזים שהתייבשו והתקשו. משרים אותם במעט מים חמים ומקבלים מיץ לא פחות טעים.
מתוך הספר "ספר העצות של משפחת לבנה", מאת שרה לבנה
תודה אישית ליובל, אסטרולוג הוצאה לאור בע"מ
-
ריבה, היחס הראוי בהכנת הריבה הוא 1:1 פרי וסוכר על מנת לשמור על טריותה
היחס הראוי בהכנת הריבה הוא 1:1 פרי וסוכר. מדובר למעשה על שיטה ישנה לשימור....
-
גבינה צהובה, כדאי למרוח את הפומפייה בשמן לפני הגירוד
לפני שמגרדים גבינה צהובה, כדאי לשמן את הפומפייה - כך הגירוד יהיה...
-
מלפפון, כדאי להוסיף חומץ למי כבישת המלפפונים מגידולי חממה
למלפפוני חממה יש נטייה לקבל מרקם רך בהחמצה. החומץ שומר את המלפפונים...
-
תקנון האתר
השימוש באתר TIPS4U (להלן:"האתר") ובתכנים המוצגים בו ובבלוגים היושבים תחת...
-
יין, מומלץ לרכוש בחנויות היין המתמחות
בחנויות המתמחות, ניתן להיות בטוחים שהיין נשמר כהלכה. שמירה של יין בתנאים...
-
יין, כדאי לבחור כוסות של חברה מוכרת ואיכותית
אלו סוגי כוסות מומלצים לבר הביתי? כוסות וויסקי – לשתייה של וויסקי...
הוסף תגובה