שישליק עסיסי
- 13/08/2011
- זמן קריאה מוערך: 18 שנ'
כשעושים על האש, ומכינים שישליק (בקר הודו או פרגיות או כל סוג אחר המתלבש על שיפוד עץ), יש להשרות את השיפודים בקערה גדולה עם מים ומלח, לפחות שעה לפני השימוש.
מעט המלח שנספג בשיפוד, תורם להמלחה קלה של חתיכות הבשר מבפנים, וכמובן מוסיף לטעם.
קטגוריות
עוד בנושא
-
סניפים ספגטים שעות פתיחה
סניף שעות פתיחה מקסים כל ימות השבוע 12:00-23:00 03-6207666 קינג...
-
איך לקבל קציצות אווריריות?
לקבלת קציצות בשר אווריריות יותר, יש להוסיף מי סודה או אבקת סודה לשתיה...
-
ציפוי בפירורי לחם
בכדי למנוע לכלוך מיותר, אפשר לקמח או לצפות בפירורי לחם שניצלים וכו'...
עוד מאותו הכותב
-
הסרת ריח שום מהידיים
כדי להסיר ריח של שום או בצל מהידיים כל מה שצריך לעשות זה לשפשף כף מלח...
-
בישול תירס
אין לבשל תירס במי מלח. המלח מקשה את התירס. יש להוסיף מלח רק בעת ההגשה. מומלץ...
-
איך ממתיקים תותים
בכדי להדגיש את המתיקות ולשפר את טעם התותים בקינוחים, מומלץ להוסיף לתותים...
הוסף תגובה