שיפודי שישליק וירקות

מרכיבים:

600 גרם בשר הודו אדום.
1 כוס פטריות טריות.
2 פלפלים אדומים מנוקים מגרעינים וחתוכים לקוביות.
3 עגבניות חתוכות לפלחים
2 קישואים פרוסים עבה

משרה לשיפודי שישליק וירקות:
0 רבע כוס יין אדום יבש
0 רבע כוס מים
2 כפות שמן
2 כפיות אבקת שום
2 כפיות שביבי בצל

אופן הכנה:
1. משחילים את נתחי הבשר ,לסירוגין עם הירקות על שיפודי העץ.
2. מערבבים יחד את חומרי המשרה ושורים בהם את השיפודים למשך שעתיים.
3. קולים על האש

4 מנות כל מנה מכילה: 5 נקודות המתכון מכיל: 20 נקודות

בתאבון!

באדיבות שומרי משקל, *2480 מכל טלפון

הוסף תגובה