שום ובצל, שומרי משקל הנמנעים משמן, יכולים לטגן אותם במים
- 05/08/2010
- זמן קריאה מוערך: 36 שנ'
כשמטגנים שום, הוא נוטה להיחרך מאד מהר, בעיקר אם הוא כתוש.
אפשר להאט את התהליך על ידי הוספה של כף מים למחבת עם השמן. מחממים את השמן, מוסיפים את השום הכתוש למחבת, ומיד מוסיפים כף אחת של מים ומערבבים.
הטיגון של השום קצת יותר איטי וגורם למיצוי מקסימלי של הטעם.
שומרי משקל הנמנעים משמן לא צריכים להתנזר מבצל מטוגן. הם יכולים לטגן אותו ב…. מים.
קוצצים בצל דק, שמים במחבת חמה על אש בינונית, ומערבבים. הבצל מפריש נוזלים, ואנו ממשיכים לערבב כל הזמן. אם אין מספיק נוזל במחבת, אפשר להוסיף כף מים ולהמשיך בערבוב. אם יש לנו מספיק סבלנות, נקבל כעבור כעשר דקות ערימת בצל קצוץ בצבע שחום, בריח ובטעם נהדרים, וכל זאת ללא אף טיפת שמן.
באדיבות דור, אוכל +
-
שמן, עדיף לטגן עם שמן סויה ולא עם שמן זית
טמפרטורת השריפה של זמן הזית נמוכה מזו של שמן הסויה. לעתים יישרף שמן...
-
שמן זית מצוין לטיגון, במיוחד אם מוסיפים לו חתיכת גזר קטנה
בניגוד לסברה הרווחת, שמן זית דווקא מצוין לטיגון, במיוחד אם מוסיפים...
-
שמן, חום לא נכון עלול לגרום לשמנוניות יתר של המאכלים המטוגנים
חום לא נכון של השמן עלול לגרום לשמנוניות יתר של המאכלים המטוגנים. קיים...
-
תקנון האתר
השימוש באתר TIPS4U (להלן:"האתר") ובתכנים המוצגים בו ובבלוגים היושבים תחת...
-
יין, מומלץ לרכוש בחנויות היין המתמחות
בחנויות המתמחות, ניתן להיות בטוחים שהיין נשמר כהלכה. שמירה של יין בתנאים...
-
יין, כדאי לבחור כוסות של חברה מוכרת ואיכותית
אלו סוגי כוסות מומלצים לבר הביתי? כוסות וויסקי – לשתייה של וויסקי...
הוסף תגובה