שום, בקניה יש לבחור שום קשה וכבד
- 05/08/2010
- זמן קריאה מוערך: 15 שנ'
כשאתם באים לקנות שום, הכי כדאי לאמץ את השיטה הישנה והטובה – חוש המישוש. הבדיקה פשוטה מאוד וקלה: ככל שהשום קשה יותר וספוגי פחות, הוא במלוא אונו וכוחו במותניו. באופן דומה, כשאתם לוקחים ראש שום אחד בכל יד, תמיד זה הכבד יותר יהיה הראוי יותר. בהצלחה!
באדיבות דורות – מוצרי שום ותיבול
קטגוריות
עוד בנושא
-
יין, מומלץ לרכוש בחנויות היין המתמחות
בחנויות המתמחות, ניתן להיות בטוחים שהיין נשמר כהלכה. שמירה של יין בתנאים...
-
יין, כדאי לבחור כוסות של חברה מוכרת ואיכותית
אלו סוגי כוסות מומלצים לבר הביתי? כוסות וויסקי – לשתייה של וויסקי...
-
פרורי לחם, דווקא הסוגים היקרים יותר הם גם המזיקים יותר
בסופרמרקטים אפשר למצוא כמה סוגים של פירורי לחם. דווקא הסוגים היקרים...
עוד מאותו הכותב
-
תקנון האתר
השימוש באתר TIPS4U (להלן:"האתר") ובתכנים המוצגים בו ובבלוגים היושבים תחת...
-
כדי למצוא זוגיות, לעתים יש צורך בהזמנה אנרגטית
רבים האנשים שכמהים לזוגיות, אך זו אינה מגיעה. ראשית יש צורך בבדיקה פנימית...
-
הפוך את רגש הכעס לגשר
שליטה בכעס שלך פירושו להתמודד ולא להתמוטט! הכעס = רגש אנושי, חשוב להתחבר...
הוסף תגובה