רימון
- 07/01/2012
- זמן קריאה מוערך: 27 שנ'
כיום מיץ רימונים מוערך ביותר כבעל ערך רפואי. מחקרים מראים כי הפיגמנטים האדומים, המקנים לרימון את צבעו העז (אנתוציאנינים), יחד עם רכיבים נוספים בו, מספקים לו סגולות בריאותיות מרשימות. צריכה יומיומית של הגרגירים או המיץ תורמת להפחתת רמות הכולסטרול "הרע" בדם (LDL), להפחתת רמות לחץ הדם, לשיפור זרימת הדם ללב ואפילו לנסיגה של טרשת העורקים. כך, יכול להגן הרימון מפני התקפי לב, אירועים מוחיים ומחלות סרטן. לפיגמנטים האדומים גם סגולות נוגדות חמצון ונוגדות דלקת. לכן הם תורמים, יחד עם רכיבים מגינים נוספים ברימון, כמו הטנינים, גם להאטת תהליכי הזדקנות.
באדיבות משתלות גבעת ברנר
-
דובדבן, גרעינים
גרעיני הדובדבן טובים לטיפול בחצבת, שעורה בעין וצלקות . מאפיין : נייטרלי,...
-
זית
הזית טוב לטיפול בשלשול, אלכוהוליזם, שיעול דמי וגרון כואב. מאפיינים :...
-
קלמנטינה
הקלמנטינה טובה לטיפול בהקאות, שיהוק וגודש בחזה. מאפיין : קרירה,...
-
זעתר - אזוב מצוי
אזוב מצוי"זעתר"משפר זכרון, משכך כאבי שיניים, ראש ובטן. לטיפול בעקיצות...
-
מיורם - אזוב תרבותי
אזוב תרבותי - "מיורם" - מרגיע עצבנות ועוויתות, מונע תסיסה במיעיים וכאבי...
-
לבנדר - אזוביון רפואי
אזוביון רפואי - "לבנדר" - צמח בושם להרגעה כללית, לשיכוך כאבים, אנטי פטרייתי,...
הוסף תגובה