ריח המזון חשוב ביצירת תחושת השובע
- 05/08/2010
- זמן קריאה מוערך: 11 שנ'
כשרעבים, עדיף לבחור מזון חם כדוגמת ירק מבושל, פשטידה, תפוח עץ אפוי (רצוי עם קינמון), ולא מזון כדוגמת יוגורט, סלט ירקות. ריחו של המזון חשוב ביצירת תחושת השובע.
מאת איילת וינשטיין
באדיבות מכון וינגייט – חיים של איכות
קטגוריות
עוד בנושא
-
חשוב להימנע מאכילה "עד שהבטן מלאה"
כדי לשמור על בריאות טובה וגזרה חטובה, חשוב להימנע מאכילה "עד שהבטן מלאה"....
-
כדאי לאפות עוגות על בסיס שמן
כדאי לאפות ולאכול עוגות ועוגיות שעשויות על בסיס שמן ולא על בסיס חמאה...
-
עדיפה כפית סוכר על פני סוכרזית
הכימיקלים שרוב סוגי הסוכרזית עשויים מהם שנויים במחלוקת. באופן כללי...
עוד מאותו הכותב
-
תקנון האתר
השימוש באתר TIPS4U (להלן:"האתר") ובתכנים המוצגים בו ובבלוגים היושבים תחת...
-
יין, מומלץ לרכוש בחנויות היין המתמחות
בחנויות המתמחות, ניתן להיות בטוחים שהיין נשמר כהלכה. שמירה של יין בתנאים...
-
יין, כדאי לבחור כוסות של חברה מוכרת ואיכותית
אלו סוגי כוסות מומלצים לבר הביתי? כוסות וויסקי – לשתייה של וויסקי...
הוסף תגובה