ריבה, לריבה מתוקה וסמיכה יותר הוסיפו אבקת ג'לי אינסטנט

במתכוני עוגות ועוגיות בהם משתמשים בריבה כמילוי, קיים פטנט שיכול לגרום לחיזוק הטעם ולתרום למרקם יציב יותר של הריבה ובסוף ימנע ממנה לנזול החוצה מתוך המאפה מה עושים?


לוקחים קצת אבקת ג'לי אינסטנט באותו צבע וטעם של הריבה. לדוגמא: ג'לי תות לריבת תות שדה, ג'לי מישמש לריבת משמש וכו'. הכמות: בערך כף אחת ג'לי לכל כוס ריבה. פטנט זה יגרום לריבה להיות מתוקה וסמיכה יותר.


באדיבות פורטל הנשים, אסימון

הוסף תגובה