קרם גנאש
- 10/08/2011
- זמן קריאה מוערך: 13 שנ'
קרם גנאש הינו תערובת של שוקולד מריר ושמנת מתוקה ביחס של 1:1, ממסים יחדיו בקערה עד שחלק לגמרי, ולאחר שהקרם מתקרר מקציפים מעט ומורחים על העוגה לפני הציפוי בבצק הסוכר. קרם הגנאש מוסיף טעם רב לעוגה ועוזר להגיע לציפוי יפה ומושלם של העוגה.
קטגוריות
עוד בנושא
-
ריבה, היחס הראוי בהכנת הריבה הוא 1:1 פרי וסוכר על מנת לשמור על טריותה
היחס הראוי בהכנת הריבה הוא 1:1 פרי וסוכר. מדובר למעשה על שיטה ישנה לשימור....
-
גבינה צהובה, כדאי למרוח את הפומפייה בשמן לפני הגירוד
לפני שמגרדים גבינה צהובה, כדאי לשמן את הפומפייה - כך הגירוד יהיה...
-
מלפפון, כדאי להוסיף חומץ למי כבישת המלפפונים מגידולי חממה
למלפפוני חממה יש נטייה לקבל מרקם רך בהחמצה. החומץ שומר את המלפפונים...
הוסף תגובה