קרוטונים בהכנה עצמית
- 29/05/2011
- זמן קריאה מוערך: 14 שנ'
אם נשארו לכם חתיכות לחם בסופי ארוחות, ואתם לא רוצים לזרוק אותן לפח כי חבל, אפשר להפוך אותן לקרוטונים: חתכו את הלחם לקוביות בינוניות, חממו שתי כפות שמן זית במחבת רחבה, והוסיפו את הלחם כשהשמן מתחיל להתחמם. הקפיצו וערבבו ופזרו קצת מלח. השלימו את הייבוש בתנור חם.
קטגוריות
עוד בנושא
-
האם לחם משמין
לא הלחם משמין, אלא כמות הלחם, ומה שמורחים עליו ! פרוסת לחם קל, מכילה...
-
איפה יש יותר קלוריות בטוסט או בלחם
הקלוריות לא "נשרפות" במצנם ולכן פרוסת לחם בטוסט מכילה בדיוק את אותן...
עוד מאותו הכותב
-
איך לזכור לשתות מים
שתו כוס מים בבוקר על בטן ריקה, ולאחר מכן, בכל פעם שעושים פיפי – יוצאים...
-
לאכול אחרי האימון ספורט
ספורט איננו מספיק ללא תמיכה תזונתית. לאחר אימון בן שעה ויותר, המשלב...
-
הכנת מרק אפונה ובטטה
מרקים הם דרך נהדרת לספק נוזלים לגוף ולהעשיר את התפריט בירקות ובקטניות....
הוסף תגובה