קקטוס הודיה- הממתיק של הטבע
- 07/01/2012
- זמן קריאה מוערך: 27 שנ'
קקטוס ההודיה הוא אחד הצמחים המתוקים ביותר בטבע – החומר הפעיל בהודיה הוא בעל השפעה של פי 10,000 ממולקולות סוכר רגילות. אכילת קקטוס הודיה תורמת לתזונה נכונה ומאוזנת. ביותרת המוח יש עצבים המקבלים אותות על ריכוז הסוכרים בדם ועם ירידת הריכוז שולחים אות המתריע ומשדר הרגשת רעב. עם אכילת ההודיה, החומר הפעיל מגיע למחזור הדם ושולח אות של ריכוז סוכר גבוה ועל ידי כך מונע את הרגשת הרעב. השימוש בצמח לא מרזה, אלה תורם להרגשת שובע ובגלל זה חוסך את הצורך באכילת מאכלים אחרים עתירי קלוריות.
באדיבות משתלות גבעת ברנר
-
חשוב להימנע מאכילה "עד שהבטן מלאה"
כדי לשמור על בריאות טובה וגזרה חטובה, חשוב להימנע מאכילה "עד שהבטן מלאה"....
-
כדאי לאפות עוגות על בסיס שמן
כדאי לאפות ולאכול עוגות ועוגיות שעשויות על בסיס שמן ולא על בסיס חמאה...
-
עדיפה כפית סוכר על פני סוכרזית
הכימיקלים שרוב סוגי הסוכרזית עשויים מהם שנויים במחלוקת. באופן כללי...
-
זעתר - אזוב מצוי
אזוב מצוי"זעתר"משפר זכרון, משכך כאבי שיניים, ראש ובטן. לטיפול בעקיצות...
-
מיורם - אזוב תרבותי
אזוב תרבותי - "מיורם" - מרגיע עצבנות ועוויתות, מונע תסיסה במיעיים וכאבי...
-
לבנדר - אזוביון רפואי
אזוביון רפואי - "לבנדר" - צמח בושם להרגעה כללית, לשיכוך כאבים, אנטי פטרייתי,...
הוסף תגובה