קניית סכין מטבח
- 11/03/2012
- זמן קריאה מוערך: 42 שנ'
1) ישנם סוגים רבים של סכינים המשמשים לתפקידים שונים, הסכין הראשונה שמומלץ להחזיק הינה סכין השף, סכין רחבה המשמשת לרוב עבודות המטבח כגון : חיתוך ירקות, קיצוץ עשבי תיבול, חיתוך נתחי בשר או עוף ועוד.
2) רצוי לרכוש סכין מחנויות מוכרות המוכרות ציוד למקצוענים , כגון רשת 4 שף או חנויות אחרות.
3) סכין מסוג " ארכוס" מומלצת ביותר , הסכין סבירה ביותר , זולה יחסית והפכה בשנים האחרונות לחביבת הטבחים ברחבי המסעדות בארץ.
4) סכין כמה שיותר חדה למרבה הפלא היא פחות מסוכנת כאשר יודעים לחתוך, לכן יש לדאוג שהסכין תהיה חדה ביותר ולדאוג השחיז אותה
מדי פעם במכשיר מתאים או דרך חנות להשחזת סכינים דוגמת לובלינסקי.
5) את הסכין ננקה באופן ידני, ולא במדיח הפוגע בו.
6) קרש החיתוך המתאים לסכין הינו או פלסטיק או כרש ( בוצ'ר), קרשי החיתוך מהזכוכית ייפגעו בסכין ולא מומלצים.
7) מגנט לסכינים אביזר מומלץ שכן הסכין נשמר ולהבו לא ניפגע.
-
יין, כדאי לבחור כוסות של חברה מוכרת ואיכותית
אלו סוגי כוסות מומלצים לבר הביתי? כוסות וויסקי – לשתייה של וויסקי...
-
בנות, בתכשירי איפור אין שותפים
חשוב מאוד לא לחלוק תכשירי איפור עם שותפות. נערות רבות מחליפות רימל...
-
נסה לחסוך בפרטים אישיים בטלפון, וקבע פגישה במקום קצת מרוחק מביתך
במהלך ביצוע עסקת המכירה חשוב לשים לב לכמה כללי זהירות ! נתחיל בכך שנאמר...
-
דרכים לבדיקת טריות של דג
1) עין הדג צריכה לבלוט , בצבע שחור מבריק ולא שקועה ולבנה. 2) בשר הדג צריך...
-
איך נדע שהדג מוכן
את הדגים ניתן להכין בהרבה אופנים: טיגון עמוק, צליה במחבט ( פילה) , צלייה...
-
פילפלים חריפים- כללי
- מומלץ להשתמש בכפפות חד פעמי כאשר אנו חותכים אותם.- כדאי למתן החריפות...
הוסף תגובה