קינואה, סלט קינואה – מתכון

החומרים:


2 כוסות קינואה מבושלת


1 קוביית שום דורות


5 קוביות כוסברה דורות


1/2 כפית צ'ילי קצוץ


2 כפות שמן אגוזים


1/2 כוס מיץ לימון


1/4 כוס צנוברים קלויים


1/4 כוס שמן זית


1 כפית מלח


מעט פלפל לבן


אופן ההכנה: לשטוף היטב את הקינואה במים. לצקת שמן זית לסיר קטן, להוסיף 1 כוס קינואה, ולהוסיף כמות כפולה של מים רותחים לבשל על אש נמוכה כ-18 דקות, עם סיר מכוסה לאחר הבישול, לקרר את הקינואה ולהוסיף את יתר המרכיבים.


באדיבות דורות – מוצרי שום ותיבול

הוסף תגובה