קינואה, מתאימה לאנשים שנמצאים בשלבי הרזיה ומומלצת לצמחוניים
- 04/11/2010
- זמן קריאה מוערך: 28 שנ'
בשנים האחרונות הפכה הקינואה ללהיט בקרב חובבי הבישול ומזון הבריאות, הודות לערכה התזונתי הגבוה. הקינואה היא פרי הגדל בדרום אמריקה. כמות החלבון בקינואה גדולה מבכל דגן אחר ומאזן חומצות האמינו בה קרוב לאידיאלי. בנוסף לחלבון מכילה הקינואה מינרלים, סידן, ברזל, סיבים תזונתיים וויטמינים שחשיבותם רבה לתפקוד המערכות ובניית הגוף והרקמות. הקינואה מתאימה לאנשים שנמצאים בשלבי הרזיה, למתאמנים בחדר כושר או עוסקים בעבודה פיסית ומומלצת מאוד לצמחוניים. הקינואה מזינה ושומרת על השיער, הציפורניים והעור ומומלצת למערכת העיכול.
באדיבות חברת נופת דגן, מהמובילות בישראל בייצור ושיווק של קטניות, פיצוחים, דגנים יבשים, מוצרי ירקות מיובשים, תערובות תיבול
-
סיר, התחתית הכבדה מעבירה את החום בצורה אחידה ושווה על פני הסיר או המחבת
התחתית הכבדה של הסיר מעבירה את החום בצורה אחידה ושווה על פני הסיר או...
-
סיר נירוסטה, עדיף לבשל בסירי נירוסטה ולא בסירי אלומיניום
עדיף לבשל בסירי נירוסטה ולא בסירי אלומיניום. נירוסטה היא מתכת קשיחה...
-
ריבה, היחס הראוי בהכנת הריבה הוא 1:1 פרי וסוכר על מנת לשמור על טריותה
היחס הראוי בהכנת הריבה הוא 1:1 פרי וסוכר. מדובר למעשה על שיטה ישנה לשימור....
-
תקנון האתר
השימוש באתר TIPS4U (להלן:"האתר") ובתכנים המוצגים בו ובבלוגים היושבים תחת...
-
יין, מומלץ לרכוש בחנויות היין המתמחות
בחנויות המתמחות, ניתן להיות בטוחים שהיין נשמר כהלכה. שמירה של יין בתנאים...
-
יין, כדאי לבחור כוסות של חברה מוכרת ואיכותית
אלו סוגי כוסות מומלצים לבר הביתי? כוסות וויסקי – לשתייה של וויסקי...
הוסף תגובה