קינואה, מתאימה לאנשים שנמצאים בשלבי הרזיה ומומלצת לצמחוניים

בשנים האחרונות הפכה הקינואה ללהיט בקרב חובבי הבישול ומזון הבריאות, הודות לערכה התזונתי הגבוה. הקינואה היא פרי הגדל בדרום אמריקה. כמות החלבון בקינואה גדולה מבכל דגן אחר ומאזן חומצות האמינו בה קרוב לאידיאלי. בנוסף לחלבון מכילה הקינואה מינרלים, סידן, ברזל, סיבים תזונתיים וויטמינים שחשיבותם רבה לתפקוד המערכות ובניית הגוף והרקמות. הקינואה מתאימה לאנשים שנמצאים בשלבי הרזיה, למתאמנים בחדר כושר או עוסקים בעבודה פיסית ומומלצת מאוד לצמחוניים. הקינואה מזינה ושומרת על השיער, הציפורניים והעור ומומלצת למערכת העיכול.


באדיבות חברת נופת דגן, מהמובילות בישראל בייצור ושיווק של קטניות, פיצוחים, דגנים יבשים, מוצרי ירקות מיובשים, תערובות תיבול

הוסף תגובה