צריכה גבוהה של ירקות, קטניות ודגים, כמו בתפריט הים תיכוני, מורידה משמעותית סיכון למחלות לב
- 05/08/2010
- זמן קריאה מוערך: 24 שנ'
במחקר אוסטרלי נבדקה השפעת ההעשרה של התפריט בחומוס בקרב 47 גברים עם גורמי סיכון לבביים. אכילה של חומוס הורידה את רמות הכולסטרול הכללי ואת רמות הכולסטרול הרע בכ-5%. מחקר שבדק את הרגלי הצריכה של עמים שונים בהקשר לסיכון למחלות לב מצא שצריכה גבוהה של ירקות, קטניות ודגים, כמו בתפריט הים תיכוני, מורידה משמעותית סיכון למחלות לב. הקטניות שבמחקר תרמו יותר מ-80% להשפעה הזו, בטח משהו שלא חשבנו שהחומוס יכול לעשות ללב בזמן שאנחנו נהנים ממנו בפה.
-
פעילות גופנית קבועה עשויה להקטין את הסבירות ללקות במחלת לב קטלנית
עסוק בפעילות גופנית. פעילות גופנית קבועה בעצימות בינונית עשויה להקטין...
-
למניעת מחלות לב אכול מזון בריא
אכול מזון בריא שכולל מגוון ירקות, פירות, דגנים מלאים ומוצרי חלב דלים...
-
עודף משקל מעלה את הסיכון ללקות במחלות לב
הקפד על משקל גופך. עודף משקל עלול להוביל למצבים הבאים; יתר לחץ דם, יתר...
-
תקנון האתר
השימוש באתר TIPS4U (להלן:"האתר") ובתכנים המוצגים בו ובבלוגים היושבים תחת...
-
יין, מומלץ לרכוש בחנויות היין המתמחות
בחנויות המתמחות, ניתן להיות בטוחים שהיין נשמר כהלכה. שמירה של יין בתנאים...
-
יין, כדאי לבחור כוסות של חברה מוכרת ואיכותית
אלו סוגי כוסות מומלצים לבר הביתי? כוסות וויסקי – לשתייה של וויסקי...
הוסף תגובה