צמח הקינואה
- 07/07/2011
- זמן קריאה מוערך: 17 שנ'
מקורו של צמח הקינואה בדרום אמריקה. הוא מכונה "דגן-על" בשל ריבוי יתרונותיו התזונתיים. בחצי כוס קינואה יבשה יש 13 גרם חלבון מלא זמין ואיכותי, 6 גרמים סיבים תזונתיים, וכן ברזל, ויטמינים ומינרלים דוגמת סידן, אבץ וחומצה פולית. הקינואה מתאימה לחולי צליאק מכיוון שאינה מכילה גלוטן. מומלץ לשטוף אותה טרם הבישול, ולשלבה במגוון תבשילים וסלטים בשל טעמה העדין.
-
סיר, התחתית הכבדה מעבירה את החום בצורה אחידה ושווה על פני הסיר או המחבת
התחתית הכבדה של הסיר מעבירה את החום בצורה אחידה ושווה על פני הסיר או...
-
סיר נירוסטה, עדיף לבשל בסירי נירוסטה ולא בסירי אלומיניום
עדיף לבשל בסירי נירוסטה ולא בסירי אלומיניום. נירוסטה היא מתכת קשיחה...
-
ריבה, היחס הראוי בהכנת הריבה הוא 1:1 פרי וסוכר על מנת לשמור על טריותה
היחס הראוי בהכנת הריבה הוא 1:1 פרי וסוכר. מדובר למעשה על שיטה ישנה לשימור....
-
איך לזכור לשתות מים
שתו כוס מים בבוקר על בטן ריקה, ולאחר מכן, בכל פעם שעושים פיפי – יוצאים...
-
לאכול אחרי האימון ספורט
ספורט איננו מספיק ללא תמיכה תזונתית. לאחר אימון בן שעה ויותר, המשלב...
-
הכנת מרק אפונה ובטטה
מרקים הם דרך נהדרת לספק נוזלים לגוף ולהעשיר את התפריט בירקות ובקטניות....
הוסף תגובה