פשטידה, יש לקרר את המילוי לפשטידה לפני שמוסיפים ביצים
- 05/08/2010
- זמן קריאה מוערך: 15 שנ'
למה יש לקרר את המילוי לפשטידה לפני שמוסיפים ביצים? הביצים בפשטידה אמורות לאחד את כל המצרכים ליחידה אחת. אם לא נקרר את המצרכים החמים בפשטידה, יש סיכויים גדולים שנקבל חתיכות חביתה בתוך הפשטידה שאינן רצויות.
פולקלור עממי, מחבר לא ידוע
באדיבות ד"ר חיים סדובסקי, רופא נטורפת ומחבר ספרים רבים, מרכז המרצים לישראל
קטגוריות
עוד בנושא
-
בצק עלים, רצוי לאפות בטמפרטורה גבוהה מאוד (250 מעלות)
הטמפרטורה הגבוהה מאפשרת לנוזלים שבחמאה או במרגרינה להתאדות, ובכך ליצור...
-
בצק, הפרידו את החומרים היבשים מהחומרים הרטובים לפני האפייה
למה מפרידים את החומרים היבשים מהחומרים הרטובים לפני האפייה? כדי שלא...
-
בצק, פיזור שעועית על גבי הבצק ימנע ממנו להתרומם
לתחתית בצק שנאפה ללא כל תוספות, יש נטייה להתרומם במקומות שונים (בעיקר...
עוד מאותו הכותב
-
תקנון האתר
השימוש באתר TIPS4U (להלן:"האתר") ובתכנים המוצגים בו ובבלוגים היושבים תחת...
-
יין, מומלץ לרכוש בחנויות היין המתמחות
בחנויות המתמחות, ניתן להיות בטוחים שהיין נשמר כהלכה. שמירה של יין בתנאים...
-
יין, כדאי לבחור כוסות של חברה מוכרת ואיכותית
אלו סוגי כוסות מומלצים לבר הביתי? כוסות וויסקי – לשתייה של וויסקי...
הוסף תגובה