פריטטת תפוחי אדמה
- 05/03/2011
- זמן קריאה מוערך: 20 שנ'
מתכון מצוין לארוחת הערב. תפוחי האדמה הם מזונות התורמים פחמימות, והביצים – חלבונים.
מרכיבים לארבעה סועדים: 4 תפוחי אדמה בינוניים, 4 ביצים, מלח, פלפל, קצת פטרוזיליה קצוצה. מעט שמן זית לטיגון.
אופן ההכנה: מגרדים תפוחי אדמה במגרדת גסה. מערבבים עם קצת מלח ומסננים את עודפי הנוזלים במסננת. מערבבים עם הביצים, הפלפל והפטרוזיליה, ומטגנים במחבת בינונית מחוממת עם מעט שמן זית. הופכים ומטגנים עד שיזהיב.
200 קלוריות במנה.
-
פירה, לא כדאי לקלף את הירק לפני הבישול
אם אתם מכינים פירה, סלט תפוחי אדמה או סלט סלק, לא כדאי לקלף את הירק לפני...
-
אחסון תפוחי אדמה ובצלים ביחד
גם אתם כמוני מאחסנים תפוחי אדמה ובצלים באותה סלסלה? כדאי להפסיק... הגזים...
-
איך למנוע מכרובית / תפוח אדמה להשחיר אחרי בישול?
הרתחת תפוחי אדמה ו/או כרובית כאשר מרתיחים תפוחי אדמה חדשים או כרובית,...
-
איך לזכור לשתות מים
שתו כוס מים בבוקר על בטן ריקה, ולאחר מכן, בכל פעם שעושים פיפי – יוצאים...
-
לאכול אחרי האימון ספורט
ספורט איננו מספיק ללא תמיכה תזונתית. לאחר אימון בן שעה ויותר, המשלב...
-
הכנת מרק אפונה ובטטה
מרקים הם דרך נהדרת לספק נוזלים לגוף ולהעשיר את התפריט בירקות ובקטניות....
הוסף תגובה