פטרוזיליה, לקיצוץ קל ושמירה על הטריות, הכניסו לפריזר
- 07/11/2010
- זמן קריאה מוערך: 14 שנ'
שמרו את הפטרוזיליה/שמיר בשקיות ניילון, והכניסו להקפאה בפריזר. כשצריך להשתמש מוציאים את השקית ומתחילים לשפשף את השקית בין שתי הידיים. כל הפטרוזליה/שמיר הקפואים נשברים בתוך השקית ומתפוררים. נחסך הצורך לקצוץ והם גם שמרו על טריותם ולא נרקבו במגרת המקרר!
באדיבות איילת גרינברג, "לצאת מהבלגן"
קטגוריות
עוד בנושא
-
לפני שמכניסים מקרר, חשוב לבדוק מהן המידות של המטבח
חשוב מאוד לבדוק מהן המידות של המטבח והנישה להכנסת המקרר, כדי לאתר את...
-
בדקו האם המקרר נוח ויעיל
בקניית מקרר חדש חשוב לוודא שתהיה גישה נוחה לכל המוצרים, הן בתא המזון...
-
ברכישת מקרר, התחשבו במספר הנפשות שגרות בבית
אם יש ללקוח משפחה קטנה – יחיד, זוג, זוג עם ילד אחד – ניתן לבחור במקרר...
עוד מאותו הכותב
-
מניעת ריח רע למגבות
בערב, לאחר שכל בני המשפחה סיימו את המקלחת, ולאחר שחדר האמבטיה נראה כמו...
-
רולר בליידס, כדאי לשמור בתרמיל גב פשוט
את הרולר בליידס של הילדים (וגם שלכם אם יש) כדאי לשמור בתרמיל גב פשוט...
-
כיצד למנוע ריח רע למגבות לחות?
פרטי יועץ שלום לכם, שמי איילת גרינברג ואני "מוציאה...
הוסף תגובה