פטה עוף
- 02/05/2011
- זמן קריאה מוערך: 14 שנ'
מרק עוף אמיתי הוא תבשיל פופולרי, אך רבים אינם אוהבים את בשר העוף ה"מכובס". להכנת פטה עוף מצוין הפרידו את בשר העוף מהעצמות, טגנו בצל שלם והכניסו לבלנדר עם בשר העוף. רסקו לעיסה חלקה, ותבלו במלח ופלפל ובקצת שום כתוש. התוצאה היא ממרח שמשתלב היטב על טוסט או קרקר.
עוד בנושא
-
כדאי מאוד להימנע מבשר קפוא המכיל מים מוספים
כדאי מאוד להימנע מבשר קפוא (וגם מחלק מסוגי העוף, ההודי והדגים) המכיל...
-
ציפוי מיוחד לשניצלונים כמו במסעדות הגדולות!
כיצד מכינים ציפוי מעניין ומיוחד לשניצלונים שלכם ומוספים טעם חדש בבית? על...
-
כיצד מצפים עוף בצורה הטובה ביותר?
כמה פעמים ציפיתם את העוף והציפוי היה חלקי או נפל, אז כיצד מצפים את העוף...
עוד מאותו הכותב
-
איך לזכור לשתות מים
שתו כוס מים בבוקר על בטן ריקה, ולאחר מכן, בכל פעם שעושים פיפי – יוצאים...
-
לאכול אחרי האימון ספורט
ספורט איננו מספיק ללא תמיכה תזונתית. לאחר אימון בן שעה ויותר, המשלב...
-
הכנת מרק אפונה ובטטה
מרקים הם דרך נהדרת לספק נוזלים לגוף ולהעשיר את התפריט בירקות ובקטניות....
הוסף תגובה