פומפיה- ניקוי גבינה מגורדת מפומפיה
- 05/08/2010
- זמן קריאה מוערך: 14 שנ'
למתכונים שדורשים מעט גבינה מגורדת – משתמשים בדרך כלל במגרדת/פומפייה. הרבה פעמים, בעיקר בגבינות רכות, הגבינה נדבקת לפומפייה משני הצדדים וכמות ממנה מתבזבזת. הפטנט – לרסס את הפומפייה משני הצדדים בקצת תרסיס שמן. זה ימנע מהגבינה להידבק למתכת, והיא תחליק למטה אל קערת הגירוד.
מתוך: טיפים שמסתובבים ברשת
קטגוריות
עוד בנושא
-
סירים, חומץ עם מעט מים מפרק את השומן שנשרף
שיפכו חומץ לסיר שנשרף בתהליך הטיגון. החומץ, עם מעט מים, מפרק את השומן...
-
טלפון, כדי לחטא את הפומית ניתן להשתמש במגבונים לחים
ניתן להשתמש במגבונים לחים או במטלית עם תמיסה לשטיפת הפה בטעם מנטה כמו...
-
זבובים, להברחתם תלו שקיות ניילון שקופות מלאות במים
איך מבריחים זבובים? מדובר בבעיה שמטרידה בעיקר בקיץ. בדרום מזרח אסיה...
עוד מאותו הכותב
-
תקנון האתר
השימוש באתר TIPS4U (להלן:"האתר") ובתכנים המוצגים בו ובבלוגים היושבים תחת...
-
יין, מומלץ לרכוש בחנויות היין המתמחות
בחנויות המתמחות, ניתן להיות בטוחים שהיין נשמר כהלכה. שמירה של יין בתנאים...
-
יין, כדאי לבחור כוסות של חברה מוכרת ואיכותית
אלו סוגי כוסות מומלצים לבר הביתי? כוסות וויסקי – לשתייה של וויסקי...
הוסף תגובה