עלי חוביזה (חלמית)
- 29/03/2011
- זמן קריאה מוערך: 17 שנ'
עונת הגשמים כמעט הסתיימה, ובשולי הדרכים אפשר למצוא צמחים עונתיים שיכולים לשמש כבסיס לארוחה מצוינת. צאו וקטפו עלי חוביזה (חלמית), ושטפו אותם היטב. טגנו בצל בכפית שמן זית והוסיפו את העלים קצוצים ומעט מלח ופלפל. אדו עד שהעלים יאבדו לחלוטין מנפחם. צננו ותבלו בקצת מיץ לימון טרי. הגישו עם לחם מחיטה מלאה. החוביזה עשירה בלוטאין, בוויטמין A ובבטא קרוטן.
-
סיר, התחתית הכבדה מעבירה את החום בצורה אחידה ושווה על פני הסיר או המחבת
התחתית הכבדה של הסיר מעבירה את החום בצורה אחידה ושווה על פני הסיר או...
-
סיר נירוסטה, עדיף לבשל בסירי נירוסטה ולא בסירי אלומיניום
עדיף לבשל בסירי נירוסטה ולא בסירי אלומיניום. נירוסטה היא מתכת קשיחה...
-
ריבה, היחס הראוי בהכנת הריבה הוא 1:1 פרי וסוכר על מנת לשמור על טריותה
היחס הראוי בהכנת הריבה הוא 1:1 פרי וסוכר. מדובר למעשה על שיטה ישנה לשימור....
-
איך לזכור לשתות מים
שתו כוס מים בבוקר על בטן ריקה, ולאחר מכן, בכל פעם שעושים פיפי – יוצאים...
-
לאכול אחרי האימון ספורט
ספורט איננו מספיק ללא תמיכה תזונתית. לאחר אימון בן שעה ויותר, המשלב...
-
הכנת מרק אפונה ובטטה
מרקים הם דרך נהדרת לספק נוזלים לגוף ולהעשיר את התפריט בירקות ובקטניות....
הוסף תגובה