עוגת גבינה, מתכון לעוגת גבינה מופחתת קלוריות

מתכון לעוגת גבינה מופחתת קלוריות, 100 קלוריות בפרוסה, אם מחלקים את העוגה ל16 פרוסות: 4X4):

חומרים:
750 ג"ר גבינה 5%
1 גביע אשל או גיל.
5 ביצים.
שלושת רבעי כוס סוכר.
8 טבליות סוכרזית מומסות או 6 שקיות אבקה להמתקה.
1 שקית פודינג אינסטנט וניל.
2 כפות קמח תופח.
קליפת לימון מגורדת.
שקית סוכר וניל.
אופן ההכנה:
1. מפרידים ביצים. מקציפים את החלבונים עם הסוכר.
2. מערביים את הגבינה עם האשל, החלמונים, קליפת הלימון סוכר הוניל והממתיק המלאכותי. מוסיפים את הקמח והפודינג בסוף.
3. מערבבים את קצף החלבונים עם הגבינה.
4. שופכים לתבנית מלבנית בינונית אך עמוקה( חד פעמים מאלומיניום מומלצת), מרוחה במעט חמאה או מרגרינה.
5. אופים בחום בינוני כ45 דקות( מתחילים בחום גבוה כ10 דקות ולאחר מכן מורידים לכ170 מעלות).
6. מצננים ומכסים עם ניילון נצמד. מכניסים לקירור לפחות ל4 שעות לפני שאוכלים.


המתכון ניתן ע"י עינת לב ארי, דיאטנית קלינית


באדיבות CrazyLine, יותר אשה מאי פעם

הוסף תגובה