עוגיות, לקבלת גודל ומראה אחיד השתמשו בכף פאריזיאן
- 05/08/2010
- זמן קריאה מוערך: 27 שנ'
כשצריך לקרוץ עוגיות מגוש בצק, או לחמניות עגולות למשל, ורוצים שלכולן יהיה גודל אחיד ומראה ייצוגי – יש שני מכשירים שיכולים לעזור לנו בכך: לעוגיות קטנות, כדאי להשתמש בכף פאריזיאן, זו שאנחנו קורצים את העיגולים הקטנים של אבטיח או מלון. מחזיקים גוש בצק ביד, בעזרת הכף 'חופנים' עיגול בצק, אם קשה לו להשתחרר אחר כך מתוך הכף (תלוי בסוג הבצק ובמידת הדביקות שלו) אז עוזרים לו על ידי נקישה עם הכף על השולחן. עושים לעוגייה גימור על ידי גלגול ביד. לעוגיות יותר גדולות אפשר להשתמש בכף של הגלידה.
מתוך: טיפים שמסתובבים ברשת
-
בצק עלים, רצוי לאפות בטמפרטורה גבוהה מאוד (250 מעלות)
הטמפרטורה הגבוהה מאפשרת לנוזלים שבחמאה או במרגרינה להתאדות, ובכך ליצור...
-
בצק, הפרידו את החומרים היבשים מהחומרים הרטובים לפני האפייה
למה מפרידים את החומרים היבשים מהחומרים הרטובים לפני האפייה? כדי שלא...
-
בצק, פיזור שעועית על גבי הבצק ימנע ממנו להתרומם
לתחתית בצק שנאפה ללא כל תוספות, יש נטייה להתרומם במקומות שונים (בעיקר...
-
תקנון האתר
השימוש באתר TIPS4U (להלן:"האתר") ובתכנים המוצגים בו ובבלוגים היושבים תחת...
-
יין, מומלץ לרכוש בחנויות היין המתמחות
בחנויות המתמחות, ניתן להיות בטוחים שהיין נשמר כהלכה. שמירה של יין בתנאים...
-
יין, כדאי לבחור כוסות של חברה מוכרת ואיכותית
אלו סוגי כוסות מומלצים לבר הביתי? כוסות וויסקי – לשתייה של וויסקי...
הוסף תגובה