עוגיות, הקצפת החמאה יתר על המידה תגרום לעוגיה להיות שטוחה
- 05/08/2010
- זמן קריאה מוערך: 24 שנ'
ההכנה:התחילו עם חמאה קרה ישר מהמקרר, אל תחממו לטמפרוטורת החדר, אל תקציפו את החמאה והסוכר מעבר לשלב שהם "קלים ואווריריים" , דאגו שהתמיסה תהיה קרה בכלזמן ההכנה.
שוב פעם, על הביצים להיות קרירות ולא בטמפ’ החדר.
יש להשתמש בביצים גדולות, עדיף מספר 1.
באדיבות אתר עוגות זה אנחנו
תודה אישית: מתוך כתבה ב"כאן נעים", העיתון הראשון של אמצע המדינה
-
בצק עלים, רצוי לאפות בטמפרטורה גבוהה מאוד (250 מעלות)
הטמפרטורה הגבוהה מאפשרת לנוזלים שבחמאה או במרגרינה להתאדות, ובכך ליצור...
-
בצק, הפרידו את החומרים היבשים מהחומרים הרטובים לפני האפייה
למה מפרידים את החומרים היבשים מהחומרים הרטובים לפני האפייה? כדי שלא...
-
בצק, פיזור שעועית על גבי הבצק ימנע ממנו להתרומם
לתחתית בצק שנאפה ללא כל תוספות, יש נטייה להתרומם במקומות שונים (בעיקר...
-
תקנון האתר
השימוש באתר TIPS4U (להלן:"האתר") ובתכנים המוצגים בו ובבלוגים היושבים תחת...
-
יין, מומלץ לרכוש בחנויות היין המתמחות
בחנויות המתמחות, ניתן להיות בטוחים שהיין נשמר כהלכה. שמירה של יין בתנאים...
-
יין, כדאי לבחור כוסות של חברה מוכרת ואיכותית
אלו סוגי כוסות מומלצים לבר הביתי? כוסות וויסקי – לשתייה של וויסקי...
הוסף תגובה