ספיגת שמן טיגון
- 11/01/2011
- זמן קריאה מוערך: 15 שנ'
כאשר אנו מטגנים אוכל אנו נוהגים להניחו לאחר שמוציאים אותו מהשמן על מספר שכבות נייר סופג. כדי לחסוך בשימוש בנייר הסופג וליעלו הניחו בתחילה מספר שכבות של נייר עיתון ועליו נייר סופג לבן.
קטגוריות
עוד בנושא
-
כדאי לאפות עוגות על בסיס שמן
כדאי לאפות ולאכול עוגות ועוגיות שעשויות על בסיס שמן ולא על בסיס חמאה...
-
חומוס, העדיפו לקנות חומוס שהמרכיב השני שלו הוא טחינה ולא שמן
חומוס נחשב לממרח בריא. אם קונים ממרח חומוס מוכן כדאי לשים לב לרכיבים...
-
שמן שקדים או שמן שומשום יסיר את האיפור
להסרת איפור, טפטפי מעט שמן שקדים או שמן שומשום על צמר גפן, זה יוריד את...
עוד מאותו הכותב
-
מניעת ריח רע למגבות
בערב, לאחר שכל בני המשפחה סיימו את המקלחת, ולאחר שחדר האמבטיה נראה כמו...
-
רולר בליידס, כדאי לשמור בתרמיל גב פשוט
את הרולר בליידס של הילדים (וגם שלכם אם יש) כדאי לשמור בתרמיל גב פשוט...
-
כיצד למנוע ריח רע למגבות לחות?
פרטי יועץ שלום לכם, שמי איילת גרינברג ואני "מוציאה...
הוסף תגובה