סלט ערבי
- 05/08/2010
- זמן קריאה מוערך: 27 שנ'
החומרים:
3 עגבניות בשלות
2 מלפפונים
3 בצלים ירוקים
1 כף שמן זית
4 שיני שום כתושות
1 כפית שטוחה פלפל שחור
מיץ מלימון אחד
צרור עלי פטרוזיליה קצוצים דק
צרור עלי נענע קצוצים דק
קורט מלח
2 פיתות
אופן ההכנה:
קוצצים את כל הירקות ומערבבים
חוצים כל פיתה לשני עיגולים, מורחים בשמן זית
קולים בגריל את הפיתות וחותכים אותן לרצועות
מכינים צלחות הגשה אישיות, כמספר הסועדים
מניחים את רצועות הפיתה בתחתית כל צלחת ועליה עורמים כמה כפות מן הסלט המתובל
מערבבים היטב ומגישים.
באדיבות טובי פולק, מכון וינגייט – חיים של איכות
-
אכילת מזונות אשר מכילים ויטמינים נוגדי חמצון כגון: A,C,E עוזרים לשמור על עור הגוף
על מנת לשמור כל עור הגוף מומלץ שתייה מרובה של מיים (קפה תה וכל...
-
החיידקים המצויים ביוגורטים חשובים ביותר למערכת העיכול ומערכת החיסון
החיידקים המצויים ביוגורטים חשובים ביותר למערכת העיכול ומערכת החיסון....
-
השתדלו שלא לשתות בזמן הארוחה
השתדלו שלא לשתות בזמן הארוחה, כדי להימנע מדילול מיצי הקיבה ולייעל...
-
תקנון האתר
השימוש באתר TIPS4U (להלן:"האתר") ובתכנים המוצגים בו ובבלוגים היושבים תחת...
-
יין, מומלץ לרכוש בחנויות היין המתמחות
בחנויות המתמחות, ניתן להיות בטוחים שהיין נשמר כהלכה. שמירה של יין בתנאים...
-
יין, כדאי לבחור כוסות של חברה מוכרת ואיכותית
אלו סוגי כוסות מומלצים לבר הביתי? כוסות וויסקי – לשתייה של וויסקי...
הוסף תגובה