סידורי פירות
- 24/08/2015
- זמן קריאה מוערך: 1 דק'
כשמדובר על סידורי פירות ישנן 2 אפשרויות עיקריות מהן ניתן לבחור את סוג הסידור – האם בסידור הפירות יבוצע שימוש בפירות טריים או שמא בפירות יבשים. כמובן, לכל סוג שכזה ניתן למצוא מגוון רחב של סידורים שונים, בעיצובים שונים ותוך שימוש בפירות שונים בהתאם לעונת השנה או לבחירתו האישית של המזמין. אך לפני שבוחרים איזה עיצוב להזמין, יש לבחור את סוג הסידור, ובכדי לבצע את הבחירה הזו בצורה טובה, הנה פירוט של 2 האפשרויות הללו.
סידורים מפירות טריים
אין ספק, סידורי פירות אשר עשויים מפירות טריים הינם סידורים הרבה יותר מרשימים והרבה יותר מיוחדים, אך יחד עם זאת, לא מדובר בסידור שיכול להחזיק מעמד זמן רב. פירות, בייחוד לאחר שנחתכו לאחר העיצוב, לא יחזיקו במשך שעות ארוכות ללא קירור או תנאי אחזקה מוקפדים ולכן סידורים מסוג זה מתאימים רק במקרים בהם מזמינים את הסידור ושולחים אותו מיד לאדם אשר יעשה בו שימוש מיידי. למשל, אם אתם רוצים לשלוח לחברה שמתארסת סידורי פירות לקישוט השולחנות באירוסין, הסידורים צריכים להיות מוכנים רק בשעות הערב ואין לשלוח אותם מהבוקר, שהרי כך הם לא יחזיקו מעמד עד למסיבה עצמה.
סידורים מפירות יבשים
החיסרון של סידורי פירות מפירות טריים, הוא היתרון של סידורי הפירות היבשים – העמידות. לעומת פירות טריים, פירות יבשים יכולים להחזיק מעמד זמן רב יותר והאדם אשר מקבל סידור מעין זה יכול לעשות בו שימוש במשך כמה ימים, ואפילו שבוע, ללא כל בעיה. יתרון העמידות הופך את הסידורים הללו לפופולאריים יותר במקרים בהם מדובר בסידור שצריך לעמוד בחוץ כמה שעות, או ששולחים אותו לאדם שלא בטוחים שיוכל להחזיקו בקירור או בתנאים ראויים ולכן פירות טריים פחות יתאימו לו.
כמובן, בנוסף לעמידות, חשוב גם הטעם. יש אנשים שלא מוכנים לגעת בפירות יבשים ולכן חשוב להכיר את האדם לו אתם שולחים את הסידור ולהיות בטוחים שסידור זה אכן לטעמו והוא אכן יוכל ליהנות ממנו בצורה הטובה ביותר, דבר שיהפוך את ההשקעה שלכם באותו סידור להרבה יותר משתלמת.
-
סיר, התחתית הכבדה מעבירה את החום בצורה אחידה ושווה על פני הסיר או המחבת
התחתית הכבדה של הסיר מעבירה את החום בצורה אחידה ושווה על פני הסיר או...
-
סיר נירוסטה, עדיף לבשל בסירי נירוסטה ולא בסירי אלומיניום
עדיף לבשל בסירי נירוסטה ולא בסירי אלומיניום. נירוסטה היא מתכת קשיחה...
-
ריבה, היחס הראוי בהכנת הריבה הוא 1:1 פרי וסוכר על מנת לשמור על טריותה
היחס הראוי בהכנת הריבה הוא 1:1 פרי וסוכר. מדובר למעשה על שיטה ישנה לשימור....
-
בחירת ריהוט גן איכותי
בחירת ריהוט גן איכותי לגינה מתחיל ומסתיים בחומר ממנו הוא עשוי, יש המון...
-
להרגיש מחובר לטבע - ריהוט גן מעץ
בעולם של היום , העמוס והלחוץ אתם מעוניינים בסופו של כל יום לשבת ולהירגע...
-
עבודה בחו"ל עבור ירדנה עובדיה
אם בחרתם לעבוד בחו"ל תחשבו טוב טוב לפניי שאתם טסים, בדקו את כל האפשרויות...
הוסף תגובה