סדנת שוקולד עם שי שוקולד
- 15/01/2014
- זמן קריאה מוערך: 1 דק'
סדנת שוקולד הינה רעיון מקורי נפלא לזוגות,מנהלים ובעלי חברות,ילדים,בודדים,משפחות, רעיונות ליום הולדת,סדנאות גיבוש,רעיונות למסיבת רווקות או יום גיבוש לעובדים.
סדנת שוקולד במרכז ובצפון:
הקונספט היצירתי הוא מרכיב חשוב בסדנת גיבוש לדוגמה,יום הולדת לבנות או סדנת שוקולד זוגית, כך מציין שי מויאל המכונה בפי רבים "שי שוקולד" ההתעסקות בחומרי הגלם של השוקולד, הכנתו ואז גם אכילתו, מביאים את המשתתף בסדנה ולאנשים סביבו לתענוג צרוף.
הפעילות המשותפת בהכנת הממתקים, האינטרקציה ושפע החיוכים של המשתתפים בסדנה לשוקולד גורמים הלכה למעשה לתהליך הגיבוש לכמעט בלתי מורגש, מהנה התורם לשיפור האווירה הכללית ולקירוב בין הסובבים. בסיום הסדנה אנשים יוצאים מלאי חוויות וחיוכים גם אם לא הבינו כיצד, כנראה שלשוקולד יש קסם משלו.
ניתן לצפות בסרטון של שי שוקולד מתוך התוכנית ב"ס לשפים מתחילים בערוץ 10: http://www.youtube.com/watch?v=-tx2gKzm4hw
סדנת בישול לילדים יכולה להיות חוויה בלתי נשכחת עבור ילד,הם מקשטים את לוחות שוקולד, שבלונות מגוונות,כל מה שהם עושים שלהם כדי לקחת הביתה.שי שוקולד מנוסה ומפקח על הילדים במהלך סדנת שוקולד, בעוד מבוגרים יכולים לצפות בהם אם ירצו.
שי הינו השוקולטייר, הסדנה יכולה להתקיים בכל מקום למעשה שהלקוח מבקש משום שהשוקולטייר מגיע מצויד כברהלבוש התבניות וכל השאר להכנת השוקולד והטראפלס, השוקולד והפרלינים(שוקולד ממולא קרם) איכותיים וכוללים ואורנמנטים שונים, בסדנה המשתתפים נהנים מרגעים מתוקים וגם מצטלמים למזכרת.
לפרטים באתר: http://www.shay-chocolate.com/
-
בצק עלים, רצוי לאפות בטמפרטורה גבוהה מאוד (250 מעלות)
הטמפרטורה הגבוהה מאפשרת לנוזלים שבחמאה או במרגרינה להתאדות, ובכך ליצור...
-
בצק, הפרידו את החומרים היבשים מהחומרים הרטובים לפני האפייה
למה מפרידים את החומרים היבשים מהחומרים הרטובים לפני האפייה? כדי שלא...
-
בצק, פיזור שעועית על גבי הבצק ימנע ממנו להתרומם
לתחתית בצק שנאפה ללא כל תוספות, יש נטייה להתרומם במקומות שונים (בעיקר...
הוסף תגובה