נשים שצורכות בקביעות מרק מיסו, מקטינות משמעותית את הסבירות ללקות בסרטן השד

אם ברצונכם להעשיר את מגוון המזונות הבריאים בתפריט שלכם, התחילו כל ארוחה בספל של מרק מיסו. מרק מיסו מהווה רכיב מרכזי במטבח היפני. את המרק מכינים ממיסו, סוג של בצק מותסס מפולי סויה, בדומה להכנת מרק צח ממרק בשר. כיום ניתן להשיג מיסו בחנויות של מוצרים מהמזרח או בחנויות של מזון טבעי. במחקר שנערך באחרונה, נמצא שנשים שצורכות בקביעות מרק מיסו עשויות להקטין באופן משמעותי את הסבירות ללקות בסרטן השד. אז מה כדאי? הקפד על צריכת מזונות בריאים, עשירים ברכיבי תזונה חיוניים ודלים בשומן ובמלח.


באדיבות טובי פולק, מכון וינגייט – חיים של איכות

הוסף תגובה