מתכון פשוט לעוגת בננות

מתכון פשוט לעוגת בננות

מרכיבים:

1.5 כוס קמח
1 כוס סוכר
1 כפית סודה לשתיה
1/4 כפית מלח
3 ביצים
4 בננות
1 כפית תמצית וניל
1/2 כוס שמן קנולה

הוראות הכנה:
1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
2. מערבבים את הקמח, סוכר, סודה לשתיה ומלח בקערה.
4. בנפרד מועכים את הבננות במזלג וטורפים את הביצים.
5. מוסיפים את ביצים הטרופות, הבננות ושאר המרכיבים לקערה ומערבבים היטב.
6. מכניסים לתנור בתבנית למשך כ-20 דקות (עשוי להשתנות בין תנור לתנור)

הערות:
מעיכת הבננות צריכה לעשות על ידי מזלג בעדינות כאשר בסוף התהליך העיסה צריכה להיות גסה וגושית ולא נוזלית וחלקה. מומלץ לפזר קצת אבקת סוכר לאחר שהעוגה מתקררת מעט – עדיף ממש לפני ההגשה.
 

הוסף תגובה