מתכון פשוט לעוגת בננות
- 27/08/2018
- זמן קריאה מוערך: 34 שנ'
מרכיבים:
1 כוס סוכר
1 כפית סודה לשתיה
1/4 כפית מלח
3 ביצים
4 בננות
1 כפית תמצית וניל
1/2 כוס שמן קנולה
הוראות הכנה:
1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
2. מערבבים את הקמח, סוכר, סודה לשתיה ומלח בקערה.
4. בנפרד מועכים את הבננות במזלג וטורפים את הביצים.
5. מוסיפים את ביצים הטרופות, הבננות ושאר המרכיבים לקערה ומערבבים היטב.
6. מכניסים לתנור בתבנית למשך כ-20 דקות (עשוי להשתנות בין תנור לתנור)
הערות:
מעיכת הבננות צריכה לעשות על ידי מזלג בעדינות כאשר בסוף התהליך העיסה צריכה להיות גסה וגושית ולא נוזלית וחלקה. מומלץ לפזר קצת אבקת סוכר לאחר שהעוגה מתקררת מעט – עדיף ממש לפני ההגשה.
-
ריבה, היחס הראוי בהכנת הריבה הוא 1:1 פרי וסוכר על מנת לשמור על טריותה
היחס הראוי בהכנת הריבה הוא 1:1 פרי וסוכר. מדובר למעשה על שיטה ישנה לשימור....
-
גבינה צהובה, כדאי למרוח את הפומפייה בשמן לפני הגירוד
לפני שמגרדים גבינה צהובה, כדאי לשמן את הפומפייה - כך הגירוד יהיה...
-
מלפפון, כדאי להוסיף חומץ למי כבישת המלפפונים מגידולי חממה
למלפפוני חממה יש נטייה לקבל מרקם רך בהחמצה. החומץ שומר את המלפפונים...
-
ניקוי מכונת אספרסו
דרך יעילה וזריזה לניקוי מכונת אספרסו מאבנית היא על ידי שימוש במלח לימון...
-
מזג אוויר בדרום איטליה
דרום איטליה מאופיין במידה רבה על ידי אקלים ים תיכוני טיפוסי עם חורף...
-
מזג אוויר בברצלונה
מתי כדאי לבקר בברצלונה בברצלונה מזג האוויר הוא ים תיכוני המתאפיין...
הוסף תגובה