מתכון מהיר
- 28/03/2011
- זמן קריאה מוערך: 17 שנ'
קנו חזה עוף טרי פרוס ומוכן והקפיאו אותו. בערב לפני שאתם מתכננים לבשל, הוציאו מהמקפיא למקרר כמות המתאימה למספר הסועדים (חצי חזה לאדם). עם הגיעכם הביתה, החזה כבר יהיה מופשר למחצה ומוכן להכנה מהירה על המחבת בתיבול שום וגריל, או כשניצל בציפוי ביצה בלבד, שלא סופגת שמן רב, או בגריל עם מעט שמן זית ועשבי תיבול. משך ההכנה מהיר.
-
כדאי מאוד להימנע מבשר קפוא המכיל מים מוספים
כדאי מאוד להימנע מבשר קפוא (וגם מחלק מסוגי העוף, ההודי והדגים) המכיל...
-
ציפוי מיוחד לשניצלונים כמו במסעדות הגדולות!
כיצד מכינים ציפוי מעניין ומיוחד לשניצלונים שלכם ומוספים טעם חדש בבית? על...
-
כיצד מצפים עוף בצורה הטובה ביותר?
כמה פעמים ציפיתם את העוף והציפוי היה חלקי או נפל, אז כיצד מצפים את העוף...
-
איך לזכור לשתות מים
שתו כוס מים בבוקר על בטן ריקה, ולאחר מכן, בכל פעם שעושים פיפי – יוצאים...
-
לאכול אחרי האימון ספורט
ספורט איננו מספיק ללא תמיכה תזונתית. לאחר אימון בן שעה ויותר, המשלב...
-
הכנת מרק אפונה ובטטה
מרקים הם דרך נהדרת לספק נוזלים לגוף ולהעשיר את התפריט בירקות ובקטניות....
הוסף תגובה