משמש "ארומה קוט", פיתוח חדש לחובבי המתוק
- 04/11/2010
- זמן קריאה מוערך: 36 שנ'
חובבי המתוק, המחפשים ממתק מהטבע שיחליף את הממתקים המלאכותיים – ישבעו נחת מפיתוח חדש: משמש "ארומה קוט". המשמש מצטיין בתכולת הסוכר הגבוהה בכ-50% מאשר במשמש רגיל (16%-22% לעומת 10%-14% ברגיל). טעמם של משמשי ה"ארומה קוט" הוא שילוב מאוזן בין מתוק וחמוץ, והם מתאימים במיוחד למי שטעמו של המשמש הרגיל אינו מספיק מתוק עבורו. הציפה של המשמש מיצית והוא בעל ניחוח ארומטי חזק. הוא משלב את הטעם של ה"משמש בלאדי"- הפרי של פעם עם טעם חדיש. משפחת זני הארומה קוט מורכבת ממספר זנים, בגווני כתום – אדום וצהוב, שמתחלפים כל חמישה ימים לערך, לפי סדר הבשלתם. הזן הראשון בסדרה מבשיל בחלקו השני של חודש מאי, והאחרון בסדרה מגיע עד חודש יולי.
באדיבות האגרונומית אילנה שבתאי, מנהלת פיתוח זנים בפירות בן דור
-
סיר, התחתית הכבדה מעבירה את החום בצורה אחידה ושווה על פני הסיר או המחבת
התחתית הכבדה של הסיר מעבירה את החום בצורה אחידה ושווה על פני הסיר או...
-
סיר נירוסטה, עדיף לבשל בסירי נירוסטה ולא בסירי אלומיניום
עדיף לבשל בסירי נירוסטה ולא בסירי אלומיניום. נירוסטה היא מתכת קשיחה...
-
ריבה, היחס הראוי בהכנת הריבה הוא 1:1 פרי וסוכר על מנת לשמור על טריותה
היחס הראוי בהכנת הריבה הוא 1:1 פרי וסוכר. מדובר למעשה על שיטה ישנה לשימור....
-
תקנון האתר
השימוש באתר TIPS4U (להלן:"האתר") ובתכנים המוצגים בו ובבלוגים היושבים תחת...
-
יין, מומלץ לרכוש בחנויות היין המתמחות
בחנויות המתמחות, ניתן להיות בטוחים שהיין נשמר כהלכה. שמירה של יין בתנאים...
-
יין, כדאי לבחור כוסות של חברה מוכרת ואיכותית
אלו סוגי כוסות מומלצים לבר הביתי? כוסות וויסקי – לשתייה של וויסקי...
הוסף תגובה