מרק צח, חלבון של ביצה עוזר לנקות את המרק
- 07/11/2010
- זמן קריאה מוערך: 17 שנ'
חלבון של ביצה יכול לעזור לנקות את המרק שלכם מכל מיני חלקיקים צפים המעכירים אותו: שופכים את החלבון לתוך המרק הרותח, הוא מתקשה ומתרכז בשכבה העליונה של המרק, וסופח אליו את כל הדברים הקטנים שמעכירים את המרק. בעזרת כף גדולה, מסלקים את החלבון ואת כל מה שצמוד אליו, ונשארים עם מרק צח וצלול.
באדיבות איילת גרינברג, "לצאת מהבלגן"
עוד בנושא
-
סיר, התחתית הכבדה מעבירה את החום בצורה אחידה ושווה על פני הסיר או המחבת
התחתית הכבדה של הסיר מעבירה את החום בצורה אחידה ושווה על פני הסיר או...
-
סירים, חומץ עם מעט מים מפרק את השומן שנשרף
שיפכו חומץ לסיר שנשרף בתהליך הטיגון. החומץ, עם מעט מים, מפרק את השומן...
-
סיר נירוסטה, עדיף לבשל בסירי נירוסטה ולא בסירי אלומיניום
עדיף לבשל בסירי נירוסטה ולא בסירי אלומיניום. נירוסטה היא מתכת קשיחה...
עוד מאותו הכותב
-
מניעת ריח רע למגבות
בערב, לאחר שכל בני המשפחה סיימו את המקלחת, ולאחר שחדר האמבטיה נראה כמו...
-
רולר בליידס, כדאי לשמור בתרמיל גב פשוט
את הרולר בליידס של הילדים (וגם שלכם אם יש) כדאי לשמור בתרמיל גב פשוט...
-
כיצד למנוע ריח רע למגבות לחות?
פרטי יועץ שלום לכם, שמי איילת גרינברג ואני "מוציאה...
הוסף תגובה