מעדן תפוחי אדמה
- 05/08/2010
- זמן קריאה מוערך: 18 שנ'
החומרים:
4 תפוחי אדמה קטנים חתוכים לקוביות
3 בצלים קטנים חתוכים לקוביות
פלפל, שום, עלי דפנה, קורט קרי כפית שמן, פפריקה אדומה, פטרוזיליה ובצל ירוק קצוצים.
אופן ההכנה 1. מערבבים הכל ומפזרים על תבנית חרס. 2. מכניסים לתנור בחום בינוני ואופים כ ¾ שעה. 3. מגישים עם פטרוזיליה ובצל ירוק קצוצים.
בתיאבון!
באדיבות טובי פולק, מכון וינגייט – חיים של איכות
-
אכילת מזונות אשר מכילים ויטמינים נוגדי חמצון כגון: A,C,E עוזרים לשמור על עור הגוף
על מנת לשמור כל עור הגוף מומלץ שתייה מרובה של מיים (קפה תה וכל...
-
החיידקים המצויים ביוגורטים חשובים ביותר למערכת העיכול ומערכת החיסון
החיידקים המצויים ביוגורטים חשובים ביותר למערכת העיכול ומערכת החיסון....
-
השתדלו שלא לשתות בזמן הארוחה
השתדלו שלא לשתות בזמן הארוחה, כדי להימנע מדילול מיצי הקיבה ולייעל...
-
תקנון האתר
השימוש באתר TIPS4U (להלן:"האתר") ובתכנים המוצגים בו ובבלוגים היושבים תחת...
-
יין, מומלץ לרכוש בחנויות היין המתמחות
בחנויות המתמחות, ניתן להיות בטוחים שהיין נשמר כהלכה. שמירה של יין בתנאים...
-
יין, כדאי לבחור כוסות של חברה מוכרת ואיכותית
אלו סוגי כוסות מומלצים לבר הביתי? כוסות וויסקי – לשתייה של וויסקי...
הוסף תגובה