מעבר לנוזל מוצק
- 24/03/2011
- זמן קריאה מוערך: 21 שנ'
מומלץ להכיר לתינוקך בכל פעם מזון אחר בנפרד, ולחכות מספר ימים לפני היכרות עם מזון חדש נוסף. לאחר כל פעם שתתני לתינוקך מזון חדש, עקבי אחרי תגובות אלרגיות כמו שלשול, חום, פריחה על העור, אודם או הקאות. אם את מבחינה באחד התסמינים האלו, ייתכן שהמזון החדש הוא שגורם לתגובה האלרגית. הפסיקי את השימוש במזון החדש והתייעצי עם רופא הילדים של תינוקך לפני שתמשיכי להציע לו מזון אחר.
באדיבות מטרנה, הכי קרוב לאמא
|
קטגוריות
עוד בנושא
-
קוואקר טחון, כדאי להשתמש בקוואקר טחון להסמכת תבשילים ומרקים
במקום קמח או קורנפלור להסמכת תבשילים ומרקים, כדאי להשתמש בקוואקר טחון....
-
ככל שהמרגרינה קשה יותר, כך התהליכים שהיא עברה מזיקים יותר לגוף
כדאי מאוד להפסיק להשתמש במרגרינה מכל הסוגים, גם במרגרינה דלת שומן....
-
כדאי לאפות עוגות על בסיס שמן
כדאי לאפות ולאכול עוגות ועוגיות שעשויות על בסיס שמן ולא על בסיס חמאה...
עוד מאותו הכותב
-
תקנון האתר
השימוש באתר TIPS4U (להלן:"האתר") ובתכנים המוצגים בו ובבלוגים היושבים תחת...
-
יין, מומלץ לרכוש בחנויות היין המתמחות
בחנויות המתמחות, ניתן להיות בטוחים שהיין נשמר כהלכה. שמירה של יין בתנאים...
-
יין, כדאי לבחור כוסות של חברה מוכרת ואיכותית
אלו סוגי כוסות מומלצים לבר הביתי? כוסות וויסקי – לשתייה של וויסקי...
הוסף תגובה