מיצאו תחליף לחטיפים
- 05/08/2010
- זמן קריאה מוערך: 14 שנ'
התרגלו לאכול פירות וירקות יבשים, אך ללא סוכר. לדוגמא שקדים ואגוזים קלופים (לא קלויים), תמרים ושזיפים, פיסטוק ואגוזי קשיו במליחות עדינה וכדומה. הם אמנם מכילים הרבה קלוריות, אך הרבה יותר בריאים משאר החטיפים. גם אותם צריך לצרוך בכמויות לא גדולות כל יום.
באדיבות יורם רז, מדריך לתזונה נכונה
קטגוריות
עוד בנושא
-
אכילת מזונות אשר מכילים ויטמינים נוגדי חמצון כגון: A,C,E עוזרים לשמור על עור הגוף
על מנת לשמור כל עור הגוף מומלץ שתייה מרובה של מיים (קפה תה וכל...
-
החיידקים המצויים ביוגורטים חשובים ביותר למערכת העיכול ומערכת החיסון
החיידקים המצויים ביוגורטים חשובים ביותר למערכת העיכול ומערכת החיסון....
-
השתדלו שלא לשתות בזמן הארוחה
השתדלו שלא לשתות בזמן הארוחה, כדי להימנע מדילול מיצי הקיבה ולייעל...
עוד מאותו הכותב
-
תקנון האתר
השימוש באתר TIPS4U (להלן:"האתר") ובתכנים המוצגים בו ובבלוגים היושבים תחת...
-
יין, מומלץ לרכוש בחנויות היין המתמחות
בחנויות המתמחות, ניתן להיות בטוחים שהיין נשמר כהלכה. שמירה של יין בתנאים...
-
יין, כדאי לבחור כוסות של חברה מוכרת ואיכותית
אלו סוגי כוסות מומלצים לבר הביתי? כוסות וויסקי – לשתייה של וויסקי...
הוסף תגובה