מיגרנות בגלל יין
- 14/05/2011
- זמן קריאה מוערך: 15 שנ'
אם הנהנתם בחיוב למקרא הכותרת, ייתכן שאתם אלרגיים לחומרי השימור של היין, המכילים חומר הנקרא ביסולפיט. יש אנשים שמפתחים רגישות לחומר, עד כדי פיתוח מיגרנה לאחר שתיית יין או תירוש ענבים. אפשר להתמודד עם זה באמצעות מזיגה מוקדמת של המיץ או היין לכוס, והמתנה עד להיעלמות המוחלטת כמעט של החומר באמצעות התחמצנותו באוויר.
עוד בנושא
-
סיר, התחתית הכבדה מעבירה את החום בצורה אחידה ושווה על פני הסיר או המחבת
התחתית הכבדה של הסיר מעבירה את החום בצורה אחידה ושווה על פני הסיר או...
-
סיר נירוסטה, עדיף לבשל בסירי נירוסטה ולא בסירי אלומיניום
עדיף לבשל בסירי נירוסטה ולא בסירי אלומיניום. נירוסטה היא מתכת קשיחה...
-
ריבה, היחס הראוי בהכנת הריבה הוא 1:1 פרי וסוכר על מנת לשמור על טריותה
היחס הראוי בהכנת הריבה הוא 1:1 פרי וסוכר. מדובר למעשה על שיטה ישנה לשימור....
עוד מאותו הכותב
-
איך לזכור לשתות מים
שתו כוס מים בבוקר על בטן ריקה, ולאחר מכן, בכל פעם שעושים פיפי – יוצאים...
-
לאכול אחרי האימון ספורט
ספורט איננו מספיק ללא תמיכה תזונתית. לאחר אימון בן שעה ויותר, המשלב...
-
הכנת מרק אפונה ובטטה
מרקים הם דרך נהדרת לספק נוזלים לגוף ולהעשיר את התפריט בירקות ובקטניות....
הוסף תגובה