מטגנים בצל ושום ביחד והשום תמיד נשרף?
- 13/08/2011
- זמן קריאה מוערך: 7 שנ'
שום ובצל – טיגון ביחד
קטגוריות
עוד בנושא
-
שיני שום- שמירה
אם במקרה קלפתם שיני שום בכמות גדולה משאתם זקוקים לה, או שאולי במקרה...
-
דמעות מבצל ?
מה כבר אפשר לחדש בעניין הדמעות והבצל? לא הרבה. אבל הנה, הוסיפו את הטיפים...
-
אחסון תפוחי אדמה ובצלים ביחד
גם אתם כמוני מאחסנים תפוחי אדמה ובצלים באותה סלסלה? כדאי להפסיק... הגזים...
עוד מאותו הכותב
-
איך לקבל קציצות אווריריות?
לקבלת קציצות בשר אווריריות יותר, יש להוסיף מי סודה או אבקת סודה לשתיה...
-
הסרת ריח שום מהידיים
כדי להסיר ריח של שום או בצל מהידיים כל מה שצריך לעשות זה לשפשף כף מלח...
-
בישול תירס
אין לבשל תירס במי מלח. המלח מקשה את התירס. יש להוסיף מלח רק בעת ההגשה. מומלץ...
הוסף תגובה