לנוגדי חמצן במזון חשיבות עליונה למניעת המחלה ובלימת התפתחותה
- 05/08/2010
- זמן קריאה מוערך: 21 שנ'
נמצא שרדיקלים חופשיים תורמים להתפתחות מחלת אלצהיימר לכן לנוגדי חמצן במזון חשיבות עליונה למניעת המחלה ובלימת התפתחותה.
יש להרבות באכילת מוצרים עתירי נוגדי חמצן:
· גזר ומשמש (מכלים בטא – קרוטן)
· ברוקולי, פרי הדר, אגוזים (מכלים ויטמין C ו – E)
· שמנים צמחיים, דייסות, דגנים, לחם חי (מכילים Selen)
· בשר, דגים, כתניות וסויה (מכלים ויטמין 12 B )
מאת רפאל רוזנסקי (M.Sc., Dip.Ac)
-
הלימוד הוא ההתעמלות של המוח
הזדקנות המוח מתחילה בגיל צעיר יותר ממה שרובנו יודעים. מחלות כמו אלצהיימר...
-
חשוב מאוד שהמשפחה תיחשף למידע על המחלה
מומלץ למשפחה הסובבת את החולה להיחשף למידע הרלוונטי בנושא מחלת אלצהיימר,...
-
אלצהיימר היא מחלה תורשתית לכן מומלץ להשתמש בתוספי מזון מניעתיים
המרכיב הגנטי אמנם לא ניתן לשינוי, אך אם אצל אחד מקרובי המשפחה התפתחה...
-
תקנון האתר
השימוש באתר TIPS4U (להלן:"האתר") ובתכנים המוצגים בו ובבלוגים היושבים תחת...
-
יין, מומלץ לרכוש בחנויות היין המתמחות
בחנויות המתמחות, ניתן להיות בטוחים שהיין נשמר כהלכה. שמירה של יין בתנאים...
-
יין, כדאי לבחור כוסות של חברה מוכרת ואיכותית
אלו סוגי כוסות מומלצים לבר הביתי? כוסות וויסקי – לשתייה של וויסקי...
הוסף תגובה