למה כדאי לאכול תפוח?
- 03/09/2011
- זמן קריאה מוערך: 35 שנ'
הנה 7 סיבות טובות לאכול תפוח:
2. כל נוגדי החימצון האלו גם פעילים מאד: תפוח אחד קטן על קליפתו פועל כמו 1500 מיליגרם של ויטמין C !
3. מחקרים הראו שאכילה של תפוח אחד גדול ביום גורם לירידה של 10% ברמת הכולסטרול בדם.
4. מחקרים הראו גם שאכילת תפוח כזה מדי יום יכולה להפחית ב-25% (!) את הסיכון לסרטן השד!
5. מחקרים שנערכו על אוכלוסיות מצאו שאכילת תפוחים משפרת את תפקוד הריאות ועשוייה להפחית סיכון לאסתמה.
6. תפוח אחד בינוני מכיל כעשירית מכמות הסיבים שצריך לאכול ביום.
7. ורק 60-70 קלוריות!
מאת טובה קראוזה, דיאטנית קלינית
קטגוריות
עוד בנושא
-
אכילת מזונות אשר מכילים ויטמינים נוגדי חמצון כגון: A,C,E עוזרים לשמור על עור הגוף
על מנת לשמור כל עור הגוף מומלץ שתייה מרובה של מיים (קפה תה וכל...
-
החיידקים המצויים ביוגורטים חשובים ביותר למערכת העיכול ומערכת החיסון
החיידקים המצויים ביוגורטים חשובים ביותר למערכת העיכול ומערכת החיסון....
-
השתדלו שלא לשתות בזמן הארוחה
השתדלו שלא לשתות בזמן הארוחה, כדי להימנע מדילול מיצי הקיבה ולייעל...
עוד מאותו הכותב
-
אכילת שוקולד בלידה מסייעת בשיכוך כאבים
יש הממליצים גם להגיע עם שוקולד לחדר הלידה: לאב הנרגש, לצוות וכמובן –...
-
במעבר למזון מוצק אין העדפה לירקות או לפירות
במעבר למזון מוצק אין העדפה לירקות או לפירות. גם אם התחלתם עם פירות,...
-
בגיל תשעה חודשים אפשר להתחיל עם מוצרי חלב פרה
בגיל תשעה חודשים ממליץ משרד הבריאות להתחיל עם מוצרי חלב פרה, אם כי לא...
הוסף תגובה