לחולי לב לא מומלץ לאכול בשר בקר
- 05/08/2010
- זמן קריאה מוערך: 22 שנ'
בשר בקר הוא מזון מחמם במהותו. מעבר לכך, הוא גם קשה לעיכול ומחייב את הגוף להשקיע עבודה רבה בפירוקו. לחולי-לב וללוקים בפגיעה בכלי-דם, ארוחה כזו איננה מומלצת. גם עוף, שביסודו הוא נייטרלי בערב, גורם לעיכול קשה ובמיוחד כאשר אוכלים גם דגים. העושר הרב של חלבון מן החי הוא זה הקשה לעיכול ויוצר את הרגשת הכבדות והעייפות. מובן שאכילה של מנה קטנה לא תזיק לגוף בריא.
פרופ' משה שטרנפלד, מומחה לרפואה פנימית ולרפואה סינית
-
כאבי גב תחתון עלולים להעיד במקרים מסוימים על בעיה בלב
כאבי גב מצביעים לרוב על חסר אנרגטי של הכליות ולכן הטיפול בבעיה, על פי...
-
היחשפו לקשת רחבה של צבעים
כאשר איננו נחשפים לקשת רחבה של צבעים אנו יותר דכאוניים, מערכת החיסון...
-
האזינו לצלילים הרמוניים
הצלילים השונים מגרים את האוזן ומגרים את המוח. האזנה לצלילים הרמוניים,...
-
תקנון האתר
השימוש באתר TIPS4U (להלן:"האתר") ובתכנים המוצגים בו ובבלוגים היושבים תחת...
-
יין, מומלץ לרכוש בחנויות היין המתמחות
בחנויות המתמחות, ניתן להיות בטוחים שהיין נשמר כהלכה. שמירה של יין בתנאים...
-
יין, כדאי לבחור כוסות של חברה מוכרת ואיכותית
אלו סוגי כוסות מומלצים לבר הביתי? כוסות וויסקי – לשתייה של וויסקי...
הוסף תגובה