לזניה חלבית
- 04/11/2010
- זמן קריאה מוערך: 57 שנ'
מצרכים:
1 קופסת קוטג' 3%
1 ביצה
1 כף שמן
1 קופסת עגבניות מקולפות
1 רסק עגבניות
½ כוס מים
10 פרוסות חצילים דקות שהוברשו בכף שמן זית
1 בצל
1 שום
כף בזיליקום
1 כפית אבקת מרק בצל
3 פרוסות גבינה מעמק לייט מגורדות.
אופן ההכנה:
חצילים: פורסים את החציל לפרוסות דקות ומברישים בכף שמן זית ומעט מלח, מכניסים לתנור לכ-15 דקות.
רוטב:חותכים את הבצל לקוביות קטנות וכותשים את השום, מחממים כף שמן במחבת ומוסיפים את הבצל, רסק עגבניות וקופסת עגבניות מקולפות. מוסיפים בזיליקום, אבקת מרק בצל, מלח ופלפל שחור לפי הטעם, מוסיפים רבע כוס מים כשהרוטב מוכן מניחים בצד לצנן.
מלית: טורפים ביצה עם קופסת קוטג ומעט מלח. מרפדים את תחתית התבנית ברוטב העגבניות ומעל מניחים את עלי הלזניה מברישים את העלים ברוטב ומעל מפזרים את פרוסות החציל ומעל את מלית הגבינה. מרפדים בעלי לזניה וחוזרים על הפעולה עם מלית הגבינה שוב.
מחממים תנור ל- 180 מעלות ומכניסים את הלזניה לכ -40 דקות. אחרי חצי שעה מוסיפים מעט רוטב מעל הלזניה ומפזרים את הגבינה הצהובה המגורדת.
שמינית לזניה לארוחת ערב.
באדיבות חלי ממן, מנהלת קבוצות תמיכה לאכילה נכונה 1700-507-508
-
שיפודי שישליק וירקות
מרכיבים: 600 גרם בשר הודו אדום. 1 כוס פטריות טריות. 2 פלפלים אדומים מנוקים...
-
סופגניות במילוי פיסטוק
המרכיבים לכ-30 סופגניות: הבצק 1 ק"ג קמח לבן 1 כוס מים קרים 1/2 כוס סוכר 2...
-
סופגניות במיליו בנופי שוקולד
המרכיבים לכ-30 סופגניות: הבצק 1 ק"ג קמח לבן 1 כוס מים קרים 1/2 כוס סוכר 2...
-
תקנון האתר
השימוש באתר TIPS4U (להלן:"האתר") ובתכנים המוצגים בו ובבלוגים היושבים תחת...
-
יין, מומלץ לרכוש בחנויות היין המתמחות
בחנויות המתמחות, ניתן להיות בטוחים שהיין נשמר כהלכה. שמירה של יין בתנאים...
-
יין, כדאי לבחור כוסות של חברה מוכרת ואיכותית
אלו סוגי כוסות מומלצים לבר הביתי? כוסות וויסקי – לשתייה של וויסקי...
הוסף תגובה